Dansmarathon - Sponsor een kind

 

IEDER KIND VERDIENT EEN KANS…Wat wil jíj doen? 

“Door te dansen word ik blij” zegt een klein meisje met sprankelde ogen en een grote glimlach op haar gezicht. Helaas zijn er ook kinderen die dit stukje geluk niet kunnen meemaken om verschillende redenen; financieel of cultureel of beide. Kan jij je voorstellen hoe het voelt als óók deze kinderen dit geluk mogen ervaren?

Bij Chassé Dance Studios worden we blij van vrolijke gezichten en is iedereen welkom. Door onze samenwerking met de 5 o’clock class van de Academie van Theater en Dans stimuleren we het talent en ontwikkeling van het kind, om hen te empoweren om in zichzelf te geloven en eigenwaarde te erkennen onder welke omstandigheid dan ook. Het creëren van een veilige plek waar ieder kind zichzelf mag, kan en leert te zijn. Dat brengt vanzelf geluk en een grote glimlach. Ieder kind verdient deze kans!

Zie jij ook ieder kind graag dansen?

Sponsor een kind door een donatie en/of schrijf je nu in voor onze dansmarathon op zondag 13 november!

Line up:

13:00u-13:45u Zumba

13:55u-14:50u Dancehall

15:00u-15:45u Salsa

15:55u-16:50u Afro

Wil jij ambassadeur worden en je naam of bedrijf verbinden gedurende het jaar? Daar worden wij heel blij van! Stuur een mail naar: management@chassedancestudios.com en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dansmarathon (zondag 13 november)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.