Corona Update

QR-code is verplicht 

Vanaf zaterdag 6 november zijn wij verplicht om sporters vanaf 18 jaar te controleren op het coronatoegangbewijs (CTB). Deze QR-code kun je downloaden op je telefoon als je je hebt laten vaccineren en/of laten testen.

Bij binnenkomst checken wij jouw CTB. Indien je een member bent van Chassé Dance Studios verwerken wij dit gelijk in ons systeem. Hierna heb je vrij toegang tot al onze faciliteiten. Omdat het checken en registeren van alle toegangsbewijzen tijd in beslag neemt, vragen we je hier rekening mee te houden. We adviseren je daarom om bij deelname aan onze lessen ruim op tijd aanwezig te zijn om alles goed te kunnen controleren.

Mocht je in de gelegenheid zijn om voor a.s. zaterdag of alvorens de ingeschreven les, jouw CTB aan ons te tonen, dan verwerken wij dit alvast in ons systeem.

Mondkapjes 

Na controle op jouw CTB is het niet verplicht om een mondkapje te dragen in onze dansschool, maar dit mag natuurlijk wel.

Voor de ouders van de kinderen

Indien jullie in het bezit zijn van een CTB mogen jullie met de kinderen binnenkomen. Zonder CTB moeten wij helaas vragen om de kinderen bij de deur af te zetten waar zij opgevangen worden door de docent en/of onze baliemedewerkers.

Reserveren groepslessen 

Reserveer tijdig jouw plek in de les. Het aantal deelnemers per wordt niet verhoogd zodat er voldoende ruimte blijft om veilig te sporten. Maak direct een afspraak voor jouw groepsles.

Kun je toch niet komen? Annuleer jouw sportmoment en maak iemand anders blij met deze plek.

Last but not least: bij klachten blijf je thuis!